PUNK,PERVWERZARIJE,PIZDARIJE,ALKOHOL,PLES!

ponedjeljak, 29.11.2010.

NOVE SNAGE!

da stavim gore par novih snimaka bendova koje il slušam,il se zapijem s njima,il nebitno..glavno da su dobri i da se može rasplesat na to..



noviji bend iz koprivnice "Barkod"su snimili novi demo..pošto su sve bolji i bolji bend,tako im je isto i sa snimkama..a u živo ista stvar..imaju energije za 7 bendova,i vidi se na njima da vole svirat..ko voli malo i melodije u punku,nek navali...

http://rapidshare.com/#!download|812l36|420357533|Barkod_-_Lice_TV_-_a.rar|21307



Oi! Front su snimili isto novo..prvi album,kažu..sad se vratili sa svirke iz dojčland..imaju jebene pjesme,,uskoro če odštampat cd-e,pa ak vam se sviđa ovo,podržite ih i kupite cd

http://www.mediafire.com/?eb4ywajwqkrbx3j




Kretenski Osmjeh je bend iz virovitice..meni su zakon u živo...isto zajebancija i čaga..biografiju su sami napisali..pa evo

"Naše autorske pjerme su anarho-aktivističkog sadržaja. Opjevavamo stanje u državi i našem gradu. Tu i tamo nam se zaleti neki turbo-folk ili pop hit pa ga prepjevamo u malo ljepšoj verziji. Zainteresirani smo za sve svirke. Bilo kada i bilo gdje. Tražimo samo putne troškove, ako to predstavlja problem možemo se dogovorit (ovisi o daljini lokacije).
Bend je nastao sredinom 2007. godine sa početnom postavom koju su činili: Hrvoje Čizmadija (bubanj), Dominik Koržinek (bass) i Ivica Ivanac (gitara, vokal). Početkom 2008. godine na Čizmadijino mjesto došao je bubnjar Vedran Barčanac. Nakon nekog vremena u bend smo primili još dva člana, Slavena Obrovca (gitara) i Marka Horvata (gitara). U 2.mj. 2010. snimili smo demo album koji sadrži 9 pjesama (nekoliko autorskih i nekoliko pop hitova u punk verziji). Zbog neslaganja u bendu, bend se u ljetu 2010. vraća u prvobitnu postavu: floki, ico, barča... te se udarno trudimo da snimimo svoj 2. demo (ili pak studijski) album u kojemu nas spriječavaju jedino financije "


http://www.mediafire.com/?eb4ywajwqkrbx3j




Thik Again su isto dali svoju biografiju..i isto su bend iz virovitice..hardcore za divljat sviraju,pa ko voli žešči ples..tu su!

"Band TA je nastao sredinom 2006.god.u Virovitici, okupljanjem clanova nekolicine virovitickih ex-bandova (Diskonekcija, Intifada i nekih noname..). Balansirajuci izmedu old school i new school hardcore-a uz primjese punka i sl. težimo prema stvaranju svog zvuka, ujedno brzog i energicnog te ritmicnog i teškog.. To isto prate i tekstovi (na hrvatskom jeziku) u kojima se skrivaju poruke - realne, iskrene i pozitivne.. Nakon dolazaka i odlazaka u bendu(valjda je konacno),TA snima prvi demo(proba)snimano sve zajedno u jednom danu ;).. Do sada smo dijelili stage sa nekoliko izvanrednih bendova a ovo su neki od njih: No turning back, Strenght, Deafness by noise, Covek bez sluha, Bad blood, Stronghold, Bulletproof, Aktivna propaganda, Kontra, Debeli precjednik, True to the cause, Nulla Osta, Bud Spencer, Zbogom brus li, Horska chata, Dark down, Lude krawe, Grupa tvog života..itd"


http://rapidshare.com/#!download|498tg|430401008|Think_Again_-_Ep.rar|30298

..a kaj se tiče NO MORE IDOLS..vratio nam se Vanja (s kojim sam i napravio bend) nazad..prošle mu rehabilitacije,operacije i 100 sranja nakon par godina,pa uskoro bude novo vani..a do tad evo snimka plesa iz koprivnice

tu smo prvi put morali prekinut..jer je previše ljudi došlo čagat s nama gore


nastavak...



živili!

- 17:02 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 20.11.2010.

VIRJE!!

nisam niš piso jer sam idiot zaboravio šifru od bloga,pošto ju jako često mijenjam..i jedva smo uspjeli upast na blog.sad sam ju zapiso,pa neče bit problema više..sljedeći post bude sad u srijedu (24.11.) di ču stavit naše nove bendove i novo kaj su snimili..
živili!


danas se vidimo na čagi u virju


Image and video hosting by TinyPic

- 14:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

NO MORE IDOLS ALBUM DOWNLOAD